Online beveiliging

  1. Home
  2. Online beveiliging

Online beveiliging door SCYL B.V.

De online beveiliging binnen uw onderneming of organisatie kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van SCYL B.V. We beschikken over ruim 18 jaar ervaring in het optimaal beveiligen van online netwerken binnen IT-omgevingen. Daarbij mag u een persoonlijke ondersteuning en een hoge kwaliteit verwachten. Uw online beveiliging is bij ons in vertrouwde handen.

De beveiliging van het netwerk binnen uw onderneming of bedrijf is van groot belang. Daarmee houdt u ongewenste bezoekers zoals bijvoorbeeld cybercriminelen op veilige afstand. Belangrijk, want het aantal datalekken binnen IT en andere online netwerken is nog steeds groeiende. Om uw gegevens ?n die van uw klantenkring veilig te kunnen houden, is een goede online beveiliging onmisbaar.

Een aantal goede voorbeelden hiervan zijn een managed firewall. Met deze service vormen aanvallen van buiten het netwerk geen bedreiging meer. Persoonsgegevens en andere vertrouwelijke informatie blijft veilig achter slot en grendel. Voor een optimale online beveiliging van uw bedrijfsnetwerk en IT-infrastructuur staan de specialisten van SCYL B.V. dan ook graag voor u klaar. Daarbij bieden we altijd een op maat gemaakte oplossing welke geheel aan uw wensen ?n die van uw organisatie voldoet.

Online beveiliging

Maximale online beveiliging voor een scherp tarief

Binnen het team van SCYL B.V. geloven we erin dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze betaalbare oplossingen op het gebied van online beveiliging hebben een grote impact op het veilig houden van uw systeem, zonder dat u daarvoor een grote investering hoeft te maken. Daarnaast leveren we ook diverse maatwerk services en diensten zodat we de beveiliging binnen uw bedrijf 24/7 up to date kunnen houden.

Of dat nu aan de hand van een managed firewall, informatiebeveiliging of andere vormen van online beveiliging is. Zo weet u als ondernemer zeker dat u voldoet aan de verplichte AVG-wetgeving en de richtlijnen die daaraan verbonden zijn. Op deze manier kunt u zowel uw werknemers als u klantenkring het vertrouwen en de veiligheid bieden die zij nodig hebben. Als u uw online beveiliging wilt laten uitbesteden staan we dan ook graag voor u klaar.

We zijn gespecialiseerd in het beveiligen van diverse soorten netwerken en IT-omgevingen en weten altijd een oplossingsgerichte en op maat gemaakte service te bieden. Opgeslagen vertrouwelijke informatie, persoonsgegevens en andere belangrijke bestanden kunnen door de toepassingen van SCYL B.V. veilig worden verstuurd, ontvangen, opgeslagen en bewaard. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van online beveiliging.

Menu