Netwerkbeveiliging

  1. Home
  2. Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging uit laten besteden

Als ondernemer wilt u uw netwerkbeveiliging natuurlijk liever aan een specialist overlaten. Bij SCYL staan we dan ook graag voor u klaar. Binnen onze organisatie bieden we verschillende beveiligingsproducten en diensten die uw netwerk veilig houden. Daarbij bent u altijd verzekerd van een persoonlijke service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Een goede netwerkbeveiliging hoeft bij SCYL dan ook geen grote investering te zijn. Tegenwoordig is er veel te doen rondom de digitale veiligheid. Bedrijven worden geacht om privacygevoelige informatie en persoonsgegeven veilig te ontvangen en versturen. Ook het opslaan van deze data dient op een correcte en veilige wijze te gebeuren. De producten van SCYL zijn dan ook AVG proof. Dat wil zeggen dat u daarmee aan alle wettelijk gestelde eisen voldoet.

Als u de netwerkbeveiliging van uw onderneming wilt laten uitbesteden staan we dan ook graag voor u klaar. We bieden een breed scala aan producten en diensten. Als ondernemer hoeft u op deze manier geen grote investeringen te doen in de aanschaf van gespecialiseerde hardware of software. Bij SCYL bieden we een maatwerk totaaloplossing waarbij uw MKB-onderneming tot in de puntjes wordt beveiligd. Dit bespaart u niet alleen in de kosten, maar werkt natuurlijk ook tijdseffici?nt.

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging van SCYL

Als u kiest voor de informatiebeveiliging van SCYL mag u altijd dat beetje extra verwachten. Zo bieden we een maximale beveiliging voor een zo scherp mogelijk tarief. Bij SCYL vinden we immers dat een goede netwerkbeveiliging voor elke ondernemer binnen handbereik moet liggen. Het risico op cyberaanvallen kan op deze manier teruggedrongen worden naar nihil. Daarnaast voorkomt u dat gevoelige klantinformatie of persoonsgegevens in verkeerde handen terecht komt.

Dit kan desastreuze gevolgen hebben voor uw onderneming. U ontvangt niet alleen een boete omdat u niet voldoet aan de AVG-wetgeving, maar loopt ook nog eens flinke imagoschade op. Uiteraard heeft dit weer inkomstenderving of grote financi?le tegenslagen tot gevolg. Iets wat u als ondernemer liever wilt voorkomen. Of u nu op zoek bent naar een managed firewall of een andere vorm van netwerkbeveiliging. Bij SCYL staan we graag voor u klaar.

Tijdens onze projecten krijgt u altijd ??n vast aanspreekpunt toegewezen. Dit maakt de communicatie niet alleen sneller, maar ook effectiever. Zo kan er snel ingegrepen worden als dat nodig is. Neem vrijblijvend contact met ons op als u de netwerkbeveiliging binnen uw organisatie wilt laten uitbesteden. Bij SCYL staan we graag voor u klaar met een passende oplossing.

Menu