Informatiebeveiliging

  1. Home
  2. Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging door SCYL

Bij SCYL bent u aan het juiste adres als u de informatiebeveiliging binnen uw bedrijfsstructuur over wilt laten aan een specialist. Door onze ruime ervaring en kennis kunnen we u altijd een oplossing bieden die aansluit bij uw interne IT-afdeling. Uiteraard tegen lage kosten en een uitstekende service. De informatiebeveiliging binnen uw bedrijf laat u dan ook met een gerust hart over SCYL.

Als ondernemer kunt u niet meer zonder de digitale snelweg. Op deze manier maakt u uw diensten vindbaar voor uw doelgroep. Ook het aanvragen van informatie over uw services gebeurt voor 90% online. Reden te meer om de informatiebeveiliging op orde te houden. Dit geeft uw klantenbestand namelijk de mogelijkheid om persoonlijke of privacygevoelige data op een veilige manier te kunnen versturen. Als ondernemer bent u zelfs verplicht om aan de AVG-richtlijnen te voldoen. Dit verzekerd klanten ervan dat hun gegevens veilig worden opgeslagen, verstuurd en ontvangen.

Daarmee is deze informatie niet bereikbaar voor cybercriminelen of andere aanvallen van buitenaf. Een goede netwerkbeveiliging is daarbij dus van groot belang. Toch kan dit als MKB-ondernemer een behoorlijke investering zijn. In veel gevallen moet er kostbare soft of hardware worden aangeschaft, en moet u kunnen beschikken over een kundige IT-afdeling. Met de informatiebeveiliging van SCYL is dat niet nodig.

informatiebeveiliging

Complete informatiebeveiliging voor het MKB

Bij SCYL bieden we een totaaloplossing voor de beveiliging van uw netwerk. Daarbij kunt denken aan een managed firewall of andere veiligheidsproducten die de gegevens binnen uw onderneming veilig houden. Onze diensten en producten worden daarbij altijd volledig afgestemd op de behoefte van uw bedrijfsvoering ?n de organisatie. Zo weet u zeker dat op alle vlakken de zorgen worden weggenomen als het aankomt op informatiebeveiliging.

Het beveiligen van het netwerk is nodig om de persoonsgegevens van uw klantenbestand te kunnen beschermen. Daarnaast blijft ook de informatie die u binnen uw onderneming opslaat of verzend veilig. Nu ondernemers steeds meer online of in de cloud werken, bestaat er een re?le kans op een cyberaanval. Waardevolle informatie over uw cli?nten en uw onderneming komt daarmee op straat te liggen met alle gevolgen van dien.

Gebruik maken van de informatiebeveiliging van SCYL biedt u altijd een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het maken van grote investeringen is dan ook overbodig. Zo geven we elke ondernemer de kans om zich veilig en beschermd op de digitale snelweg te kunnen begeven. Daarnaast zijn al onze producten en diensten AVG-proof. U voldoet daarmee als ondernemer aan de wettelijke verplichtingen op het gebied van veiligheid.

Menu